martes, 14 de julio de 2015

Wallhangers all over o com decorar parets amb estil


Em sorprén que a aquestes altures no tingueu les parets de la casa a lu "horror vacui" plenes de tapissos, wallhangers, weavings o tapestry, digueu'ls-hi com vulgueu. 
Siguin de l'antiga Persia, de la tieta hippy que ja en feia durant els anys 70, d'un mercadillo de Lisboa o dels nostres, us heu de fer amb una d'aquestes peces.
 A casa, sobre el sofà, a la paret del rebedor o de capçal del llit és un MUST que no pot faltar a les vostres llars per poder presumir quan venen els amics i generar "envejetes" sanes entre el personal (que no cal dir que et van al dedillo i et donen una pista de què regalar quan venen aniversaris)
És una de les primeres tècniques de producció textil, consisteix en entrellaçar uns filaments verticals amb uns d'horitzontals, s'utililtza des de l'època del Neolític i ara es recupera amb força per crear peces considerades art.
Tot i haver estat present en les nostres vides des de l'Edat de pedra, ara és tendència i vosaltres n'heu de tenir una.

---------------------------------------------------------------------------

Me sorprende que a esta altura no tengais las paredes de casa a lo "horror vacui" repletas de tapices, wallhangers, weavings o tapestry, lo digais como lo digais.
Sean de la antigua Persia, de la tía hippy que ya los hacia durante los 70, de un mercadillo de Lisboa o de los nuestros, os tenéis que hacer con uno.
En casa, encima del sofá, en la pared de la entrada o de cabezal de cama es un MUST que no puede faltar en vuestros hogares para presumir cuando vienen los amigos y generar "celosillos" sanos entre el personal (que no hace falta decir que vienen al dedillo i dan pistas para saber qué regalar cuando vienen aniversarios)
És una de las primeras técnicas de producción textil que consiste en entrelazar unos filamentos verticales con unos horizontales,se usa des de la época del Neolítico y ahora se recupera con fuerza para crear piezas consideradas arte.
Aun habiendo estado presente en nuestras vidas desde la Edad de piedra, ahora es tendencia y vosotros tenéis que poseer uno.No hay comentarios:

Publicar un comentario