martes, 14 de julio de 2015

El verd....em perd/ El verde.....me pierde


còmoda potes bambi 120€
cadira sky verd petroli 40€ (2unitats disponibles)
Penjador marqueteria verd moss 35€
capçal ratàn 90€


Doncs sí perquè enganyar-nos, aquest color a cavall entre el blau i el verd no sé que té que em fa perdre el cap: turquesa, aquamarina, verd/blau, blau/verd, aigua, piscina, petroli, mint...i un llarg etcètera de noms que se li dona a les diferents tonalitats d'aquest color.
L'hem vist infinitat de vegades a aparadors, revistes, anuncis, vestits i pintures per les parets pero tot i axí no ens cansa. 
Fàcil de combinar, suau, ténue, sutíl i refrescant encara ens el podem trobar com a veu cantant en un interiorisme, presidint una sala en forma de sofà, vestint una paret principal, o en petits detalls decoratius com poms, potes d'una taula o coixins. 
Ens agrada i molt i amb aquesta calor que peta aquestes últimes setmanes què millor que tenir-lo present durant el dia a dia i que ens transporti a les aigües cristal.lines d'alguna platja neta i maca on en un moment o altre acabarem anant aquest estiu si segueixen així les temperatures.
Aquí un petit bodegó de la sel.lecció de peces que podeu trobar a Meublé aquest estiu.


--------------------------------------------------------------------------------------

Pues sí porque engañarnos, este color a caballo del verde y el azul no se que tiene que me hace perder la cabeza: turquesa, aguamarina, verde/azulado, Azul/verdoso, agua, piscina, petróleo, menta ...y un largo etcétera de nombres que se le da a las diferentes tonalidades de este color.
Lo hemos visto en infinidad de escaparates, revistas, anuncios, vestidos y pinturas de pared pero aun así no nos cansa.
Fácil de combinar, suave, tenue, sutil y refrescante aun lo podemos encontrar como la voz cantante en un interiorismo, presidiendo una sala en forma de sofá, vistiendo una pared principal o en pequeños detalles decorativos como pomos, patas de mesa o en cojines.
Nos gusta y mucho y con este calor que pega estas últimas semanas que mejor que tenerlo presente durante el día a día y que nos transporte a las aguas cristalinas de alguna playa limpia y bonita donde en un momento u otro acabaremos yendo este verano si siguen subiendo las temperaturas.
Aquí un pequeño bodegón de la selección de piezas que podeis encontrar en Meublé este verano.


No hay comentarios:

Publicar un comentario