martes, 9 de junio de 2015

Festa tercer aniversari de Meublé

Estem molt orgullosos de poder dir que ja fa tres anys que portem aquest projecte.
Vine a celebrar-ho amb nosaltres el dilluns 15 de juny a Meublé de 18 a 21.


Aprofitarem l’avinentesa per presentar l’exposició de collages de l’artista senegalès  Claude Albert Basséne Sambou i per amenitzar la vetllada, comptarem amb la col·laboració de Dublab: la ràdio de Los Angeles que retransmet en viu i en directe des dels llocs més pintorescs de Barcelona, i que  visitarà la botiga per fer el que millor saben per al públic present.

Ah, i a tots aquells qui s’apropin a saludar-nos, oferirem un vermut Yzaguirre amb una petita degustació d’entrepans artesans… Sona bé, oi?
No us ho perdeu!


--------------------------------------



Estamos muy orgullosos de poder anunciar que ya hace tres años que llevamos a cabo este proyecto. Ven a celebrarlo con nosotros el lunes 15 de junio en Meublé de 18 a 21.

Aprovecharemos la ocasión para presentar la exposición de collages del artista senegalés Claude Albert Basséne Sambou y para amenizar la velada contaremos con la colaboración de Dublab: la radio de Los Angeles que retransmite en vivo y en directo desde los sitios más pintorescos de Barcelona, y que visitará la tienda para hacer lo que mejor saben para el público presente.

Además, ofreceremos a todos aquellos que se acerquen a saludarnos, un vermut Yzaguirre con una pequeña degustación de bocadillos artesanos. ¿Suena bien, verdad?
No os lo perdais!
















No hay comentarios:

Publicar un comentario