viernes, 7 de noviembre de 2014

3 personatges de True Blood que ens inspiren (i molt), per posar-vos les dents ben llargues…


MEUBLÉ som molt fans de True Blood. És per això que ens hem inspirat en alguns personatges de la coneguda sèrie de vampirs d’HBO, per a fer la següent sel·lecció de peces.Quins mobles i objectes adquiririen la Sookie, la Jessica i el Lafayette a MEUBLÉ per decorar els seus respectius espais?

True Blood s’ha convertit en tot un fenòmen de la cultura pop o pop goth. Un escenari freaky, amb una acurada estètica -tan sensual com gore-, i un punt campy, per on desfilen éssers sobrenaturals i on es succeïxen trames surrealment sagnants!!! Laissez les bon temps rouler!?
Sempre podem agafar idees dels escenaris que ens proposa la sèrie, dels interiors, dels outfits que llueïxen els diferents personatges... Estils variats amb cert aire gòtic en un món on, vampirs, homes llops, fades, bruixots, reencarnacions diabòliques i altres criatures coexisteixen amb els humans.
Aquí van tres bodegons que qualsevol fanàtic del gènere hauria de tenir en compte per crear l’ambient més apropiat segons cada estirp. Herència de Murnau. Bram Stoker, la saga Crepúsculo i ara, per descomptat, de True Blood. Fantasia, sang, passió, desenfrè, erotisme, seducció… ¿quién da más?






BODEGÓ SOOKIE
Per a aquesta composició ens hem apoiat en la bleda de la cambrera telepàtica del restaurant Merlotte’s: la Sookie Stackhouse, que viu, a la mateixa casa que l‘àvia li va deixar en herència, envoltada de papers pintats, ‘tapetes’, tons pastel, flors romàntiques, cortines de cretona, vidres de colors, làmpares aranya… etcètera.  
La proposta per aquest bodegó, inclou un joc de tè de porcellana amb flors i nances daurades, canelobres de cristall, un moble valencià de tall clàssic, un mirall amb marc decapat, una cadira d’estil francès, un petit ventilador blau vintage (anys 60) i una llum amb pantalla de macramé. Idees per donar un toc chic, afrancesat, delicat… En definitiva, fabulós.






BODEGÓ LAFAYETTE
I un altre personatge suggerent és en Lafayette Reynolds. El cuiner negre, homosexual i mèdium del Merlotte’s. Tant extravagant com carismàtic, poseeïdor d’un fosc sentit de l’humor, Lafayette és d’allò més estrident. Encara que en ell tot són bones intencions.
A través de combinar elements ètnics amb objectes francesos (influencia New Orleans) obtenim l’efecte desitjat. Juguen a esgarrapar-se l’estampat del sofà amb el gerro amb detalls etnogràfics que conté les agulles de mitjons tamany gegant, mentre el lloro de fusta regenta des d’un lloc privilegiat l’escena. El pòster colorit que publica uns quants cocktails encaixa a la perfecció a l’hora de crear l’ambient idoni on tampoc hi pot faltar el turbà de punt color salmó que sens dubte en Lafayette tindria al seu fons d’armari. Les espelmes morades, els coixins que contrasten, el joc de cafè  carregat d’estrambotisme, la presència d’éssers vegetals i el macramé que ens remet a Àfrica, funcionen com pinzellades d’allò més suggestives. 






BODEGÓ JESSICA

En aquest cas, la font d’inspiració prové de la Jessica Hamby. Una autèntica femme vamp que encanta -millor que ningú- als humans. La voluptuosa pèl-roja temperamental que de la nit al dia va passar de ser una ingènua verge a convertir-se en una vertadera lady like.
En aquesta línia, el bodegó pretén expressar certa fogositat i sofisticació amb el sofà de pana vermell i les cadires de teatre de vellut. L’exhuberància la trobem en els coixins brodats. Com l’artifici el suggereix un vell moneder de pell negra i la fragilitat de la lúxuria la contenén els gots i el cendrer en forma de fulla. Els detalls de la capsa metàlica i el telèfon col·laboren en aquest incendi de passió i entusiasme. En conjunt, un antull sinuós que queda reflectit en el mirall enmarcat amb fusta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario