viernes, 15 de mayo de 2015

A casa, fés l’amor i no la guerra - En tu casa, haz el amor y no la guerra


Per crear un espai amb aires neo hippies, el primer és tenir clar quin será el lloc que impregnarem de bohèmia, i lliure albir. Una vegada haguem escollit el raconet a decorar a l’estil boho chic, - ara tant de moda!-, caldrà veure de què disposem per ambientar-lo com ens demana. Colors? Textures? Símbols? Mobles?

Primera norma: No rules, o el que és el mateix: prohibit prohibir. Són benvinguts els colors càlids com tots els que inclou la gamma que va des del vermell fins al groc, els estampats de tot tipus ja siguin florals, ètnics, zig-zag, cachemira o paisley  – recomanem que la barreja d’uns i altres sigui armònica-, les teles vaporoses, brodades, o de crochet, els gerros de vidre, les cortines, les escultures, els fanalets de paper, les cadires Emmanuelle…

Segona norma: Flower power, o el que és el mateix, connexió directe amb la naturalesa. Impregna el teu espai de plantes i flors, fés-te amb uns quants plant hangers i juga amb la composició del teu jardí d’interior.

Tercera norma: Light is my fire, o el que és el mateix, dóna-li un aire misteriós al teu racó, ja sigui amb làmpares de macramé, o bombetes de colors… però això sí, que no hi faltin els canelobres amb espelmes ni l’ensens.

Quarta norma: Living is easy with eyes closed, o el que és el mateix, dóna-li personalitat a la teva llar amb mobles reciclats, de fusta o de bambú, que convidin a la comunió i a la desconnexió.

Cinquena norma: Z’est de swing, o el que és el mateix, remata-ho amb un toc gipsy: miralls, escultures, i objectes que aparentment no ténen res a veure entre si mateixos.


Què, t’ha agradat? Ja saps on vols preparar l’escenari? Si tens dubtes, a Meublé et podem ajudar a agafar idees: al nostre Pinterest trobaras exemples i referents.
I si vols estar informat de totes les novetats, subscriu-te a la nostra NEWSLETTER… et garantim que no et faltarà de res!!

             -----------------------------------------------------------------------------------------

Para crear un espacio con aires neo hippies, lo primero es tener claro cual será el sitio que impregnaremos de bohemia y libre albedrío. Una vez hayamos elegido el rinconcito a decorar con estilo boho chic - que ahora está tan de moda!-, será necesario ver de qué disponemos par ambientarlo como nos pide. ¿Colores? ¿ Texturas? ¿Símbolos? ¿Muebles?

Primera normaNo rules, o lo que es lo mismo: prohibido prohibir. Son bienvenidos de colores cálidos como todos los que incluye la gamma que va desde el rojo hasta el amarillo, los estampados de todo tipo ya sean florales, étnicos, zig-zag, cachemira o paisley - recomendamos que la mezcla de unos y otros sea armónica-, las telas vaporosas, bordadas, o de crochet, los jarrones de cristal, las cortinas, las esculturas, los farolillos de papel, las sillas Emmanuelle...

Segunda normaFlower power, o lo que es lo mismo, conexión directa con la naturaleza. Impregna tu espacio de plantas y flores, hazte con unos cuantos plant hangers y juega con la composición de tu jardín de interior.

Tercera normaLight is my fire, o lo que es lo mismo, dale un aire misterioso a tu rincón, ya sea con lámparas de macramé o bombillas de colores...pero esto sí, que no falten los candelabros con velas ni el incienso.

Cuarta normaLiving is easy with eyes closed, o lo que es lo mismo, dale personalidad a tu hogar con muebles reciclados, de madera o de bambú, que inviten a la comunión y a la desconexión.

Quinta norma: Z’est de swing, o lo que es lo mismo, remátalo con un toque gipsy: espejos, esculturas y objetos que aparentemente no tienen nada que ver entre ellos.

¿Qué, te ha gustado? Ya sabes dónde quieres preparar el escenario? Si tienes dudas, en Meublé te podemos ayudar a coger ideas: en nuestro Pinterest encontraras ejemplos y referentes.
Y si quieres estar informado de todas las novedades, suscríbete a nuestra NEWSLETTER... te garantizamos que no te faltará de nada!!










No hay comentarios:

Publicar un comentario